torsdag 3. mars 2011

Nå har jeg sittet å stirret tomt på skjermen flere dager i strekk, og jeg aner ikke hva jeg skal skrive!
Jeg har lyst å skrive noe positivt, glede deg og inspirere deg, men jeg har ingenting å ta av. Jeg er helt matt.
Reservelageret mitt med pågangsmot, er tomt - og uansett hvor mye jeg hater negative tanker, klarer jeg ikke å finne nok positiv energi, til å fylle dagene.

Jeg er absolutt ikke skapt for å være hjemme hele tiden - og kall meg gjerne naiv, men det var ikke denne tilværelsen jeg så for meg når jeg gikk gravid.
Hvis det noen gang!!!! dukker opp et barn til i denne familien, så skal jeg uten tvil ha 50/50 perminsjon, og bytte med mannen om å være på jobb annenhver uke! *Bank i bordet*

Jeg må gjøre noe for meg selv snart!
En ting er at jeg skal være hjemme i noen mnd. til, men å kaste tiden bort i trøstespising og sturing, det kommer ikke på tale!

5 kommentarer:

 1. Huff og huff!
  Har hatt en del down dager i det siste jeg også. Og det å ikke ha energi og føle seg litt motløs er virkelig ikke bare bare.
  Mange dager er jeg sliten, sliten av Noah og av og bare være sammen med han. Sliten av å hele tiden bare være mamma, og ikke meg selv.
  Men heldigvis er ikke de dagene like mange lengre! ☺
  Så du er ikke alene! Tror nok vi alle har slike tanker innimellom!

  Herfra kan det jo bare gå oppover ☺
  Gjør noe du liker.
  Mange klemmer til deg!

  SvarSlett
 2. Eg kjenner på akkurat det same sjølv, rett som det er..og eg trur ikkje at vi er aleine. Det er ei stor omstilling å få barn. Du kan plutseleg ikkje ha den aleinetida, som hvertfall eg trivdes med. Der du kan gjere akkurat det du vil..i tillegg blir det lite søvn. Og ein føler at ein aldri får ta seg inn igjen...
  Men eg ville aldri ha vore ho foruten:) Livet er rart;)
  Håper du har det bra!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Det blir vel aldri som man ser det for seg..
  Ikke alle takler det samme. Noen trives best med å være hjemme med sine små, mens andre faktisk har bedre av å jobbe og fortsette livet mest mulig likt som man hadde det før.
  Selv har jeg "alltid" vært forelder, og har aldri hatt en voksen tilværelse uten å måtte tenke på andres vel før min egen. Er vel en vanesak.
  :)

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner litt på det samme enkelte dager jeg også, men velger å tro at alt blir bedre nå når våren kommer:) Dåpskurs ja...merkelig opplegg, aldri hørt om før, men det var visst i stedet for dåpssamtale. Sofia fikk så vondt i magen og var skikkelig sutrete så vi måtte "desverre" avlyse...hadde vært interessant å vært der gitt. Klem

  SvarSlett
 5. Hei :) Vet hva du mener, tenkte da jeg gikk gravid at jeg skulle være super flink til og være med venninner som akkurat har fått barn og benytte meg av besteforeldre for og kunne trene litt :) Men den gang ei, så nå håper jeg våren snart er her og gjør ting enklere :) bare kunne gå ut i bilen uten is, tykke klær og kulde... Hold ut litt til og tenk på hvor deilig du vil få det når våren kommer, sol, blomster og mulighet til og trille turer og kose seg. Gå på stranden og bade og ha en liten engel som gleder seg over alt som er nytt :)

  SvarSlett