fredag 4. mars 2011

Lunch og middag for den smale linje

Lunch

Pisk to egg med to ss. vann, melk eller fløte.Varm olje i stekepannen, dryss over en neve peanøtter og rør de rundt noen ganger. (Så de ikke svir seg) Hell over eggene, og lag eggerøre.
Dekk fatet med frisk brokoli og awokado og legg eggerøren oppå. Dryss på toppen med linfrø og gresskarkjerner!
Dette kan du også lage for å ta med på jobb. Bare husk å avkjøl eggerøren før du tar på lokket i matboksen!

Middag

(til en pers.)
100g. kjøttdeig
2 ts. havregryn
1-2 ss. lettmelk
(litt løk og hvitløk hvis du liker det)
1/2 egg
1ts. timian
salt
pepper
Bland sammen, og la farsen stå i kjøleskepet i 20 min.

Forme fire små kjøttboller og legg på bakepapir på en stekeplate.
Pensle med olje.
Stek på 200grader, i 20 min.

Varier tilbehør etter ønske.
På mitt fat er det grønn salat med snøfrisk og pepper, litt mango og en stripe salsa over kjøttbollene!

7 kommentarer:

  1. Hei!
    Så herlig med oppskrifter!!

    Jeg likte middagen altså! Mango setter jo bare prikken over i'en;)
    Utrolig kjekt med oppskrifter, kom med flere;)

    Klem

    SvarSlett
  2. wow, dette ser utrolig godt ut, Karen:)Magert og sunt liker vi:) Kom gjerne med flere oppskrifter, jeg samler og lager:)

    Klem Trine:)Som ikke er i bloggeform for tida:)

    SvarSlett
  3. Jammi - den lunsjen må prøves!

    SmilKKann

    SvarSlett
  4. Karen,tusen takk for skryt om hytta!! Blir glad:-)
    Maten du har lagets er svært fristende ut!!
    God hleg,kos dere!!
    klem♥

    SvarSlett
  5. Ser både deilig og sunt ut!
    Mmmmm...

    Tøffe dager, omveltningen er så stor og man er egentlig så lite forberedt.. Jeg har i ettertid i stor grad fortrengt de tunge stundene og ser mest det rosa bildet. Mannen husker alle våkenetter, kolikk etc - og det var bare såvidt det ble en nummer to..

    Prioriter deg selv en gang i blant! Det går seg helt sikkert til..

    Varm klem fra Tove

    SvarSlett
  6. Jepp :) Det var lurt ! God helg!:)

    SvarSlett