tirsdag 29. mars 2011

Mmmmmmmat

Jammen har jeg ikke mikset og trikset litt i dag også - Denne gang ble det middag...
Deler med dere så klart :)

Scampi med fløtesaus og cous cous


(2 pers.)
1 pakke kokt scampi
1 pk. soyafløte
Creme fraiche
sitron
brokoli
Kinakål
gulrot
cous cous
salt, pepper og cilipulver

Hell fløten i en (steke)panne, tilsett 2ss creme fraiche og ca en ss. sitronsaft. la den koke opp.
Krydre etter smak. Jeg brukte ca. 1ts. salt, 1ts. cilipulver og litt kvernet pepper.
Legg scampien over i fløtesausen og la den putre og kose seg mens du lager resten. Rør av og til.

Finhakk kinakålen (den hvite delen) og gulrot, og legg en håndfull av denne blandingen på hvert fat.
Lag cous cousen etter anvisning på pakken, og mens den trekker, legger du noen biter brokoli i scampipannen, tar på lokk og lar de dampe der de siste minuttene.

Mmmmmh - herlig!

4 kommentarer:

  1. takk for at du deler dine kulinariske krumspring, Karen:) Dette ser jo godt ut, men hvorfor soyafløte:) Har det med det umettede fettet å gjøre? Eller allergi?

    Klem Trine:)

    SvarSlett
  2. takk for svar, Karen, da skal jeg sannelig prøve den:) Har aldri hørt om soyafløte heller jeg, men soyamel har jeg hørt om:)
    Trine

    SvarSlett
  3. Mmm dette så veldig fristende og godt ut:) ønsker deg en riktig fin dag:) klem Monica

    SvarSlett
  4. Så godt ut..
    Men min kjære liker ikke reker så blir nok ikke laget her i huset..
    Men du har blitt veldig flink med mat da Kb.. :)

    SvarSlett