mandag 23. august 2010

Ny bil

Jepp - da er stasjonsvognen også på plass :)
Og der kan dere også se campingvognen vi kjøpte for litt siden :)Forrige uke var vi i Trondheim og hentet den nye bilen vår, og mens vi først var der, fikk jeg til et møte med den herlige bloggeren Ellen Marie bak bloggen Løvinnen
Det var veldig trivelig - og vi koste oss med både kafetur og shopping... Absolutt noe å gjennta neste gang jeg er i storbyen :)
Vi skulle jo så klart hatt bilder fra dette møtet, men det glemte vi helt :)

7 kommentarer:

 1. Grattis med ny lekker bil!
  Og god plass til vogn og baby..

  Vi fikk akkurat vognen inn i bilen uten å legge den sammen, det var deilig det :)

  Og så kos med treff med bloggevenninne. Herlig!

  Ønsker deg en flott kveld - og deilig uke!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Har forresten akkurat fått skrudd sammen kjøkkenbordet, det ble helt perfekt!!:):)
  Så tusen takk for hjelpa med å kjøre og bære det opp! Hils mannen og si tusen takk!

  SvarSlett
 3. Nei, se der du, det var litt av en familiebil!! Tatt rett ut av katalogen for en av de viktigste elementene i en kjernefamilie, bortsett fra familiemedlemmene selvfølgelig ;-)
  Gratulerer så mye, håper dere er fornøyd med den, det burde dere være! :-)
  Off da, skjønner godt turen blei lang.. Pga bekkenlåsningen har jeg fått så veldig vondt i ryggen når jeg sitter, og det å sitte i en bil er intet unntak. Så det å kjøre tur-retur Ålesund var ikke det mest optimale, men det gikk :-)
  Har du mye smerter?

  I går var jeg på sykehuset vet du.. Og da fikk jeg beskjed om at fødselen blir satt i gang før termin!!! Bestemt dato skulle jeg få så fort han hadde fått svar på blodprøvene, så du kan tro jeg ergra meg i går når jeg så jeg hadde ubesvart fra sykehuset..
  Har en tendens å ikke ha telefonen verken på meg eller i nærheten, så blir en del ubesvarte, men hadde jeg visst han kom til å ringe så fort..!!
  Så de skulle ringe på nytt i dag, er så spent så jeg har ikke klart å sove et sekund (føles det iallefall ut som) i natt!
  Kan også ha litt med at det lå en klåmærk av en 3-åring mellom oss også, som er over gjennomsnittet kosete om natten ;-) Bare gleder meg til enda en vakker liten skapning kommer krypende opp i sengen vår <3 Da trenger vi nok større seng..
  Nå er det iallefall ikke lenge igjen for noen av oss!

  Ønsker deg alt godt, hvor lenge er det til du går ut i permisjon nå igjen?
  Håper ikke det er lenge til, så du kan slappe litt mer av..
  Stor klem fra meg :-)

  SvarSlett
 4. Får satse på det da- at jeg ikke har fått støv på hjernen;)

  SvarSlett
 5. Ja er fryktelig spente selv, synes fredag er veeeeldig langt unna nå.. Off, dagene går sakte når man venter så fælt!
  Gleder meg fælt til blogginnlegget ditt også, med lille prinsessa ♥

  Off da, får vondt av deg når du sier du befinner deg i tunge perioder igjen. Og da hørtes det lenge ut å jobbe to uker ut i oktober også, men håper det går fint, og at tiden frem til det går fort for deg.
  Synes du er kjempe flink som jobber og står i! Bytter jobb og greier midt i graviditeten, tøffing :-)

  Jeg går til begge deler, mest til legen for rutinekontroll, og jordmor for både kontroller og samtaler - ammeveiledning, fødselssamtaler, spørsmål, osv. Legen har jeg måtte gå til pga. sykemeldinger, bekkenet, blodprøver pga blodtypen min, svangerskapsforgiftning, osv.
  Men jordmor er veldig god å snakke med hvis det er noe du lurer på, hun kan hjelpe deg å finne ut hvilken avdeling du skal føde på, osv. Det er veldig vanlig å gå til henne under svangerskapet, pleier å ringe og bestille time så fort man får vite man er gravid. Den siste tiden går man til henne én gang i uken, så var jeg deg ville jeg ringt henne iallefall for å høre hva hun anbefaler :-)

  Beklager, langt svar som vanlig, you know me ;-)
  Klem fra meg :-)

  SvarSlett