søndag 10. april 2011

...Omtrent slik føler jeg meg for tiden...

... Slått ut, med hodet begravd i leker, bleier eller gulpekluter...

En milion ting å tenke på, gjøre og bekymre seg over, og for hver dag som går, har jeg enda litt dårligere tid, og er enda litt mer utslitt etter nok en elendig natt...

Før, dvs. for bare to uker siden, trente jeg hver eneste formiddag, og på kvelden de gangene jeg kom meg ut av huset når det var bygdetrim. Jeg spiste riktig, og førte kostholdsdagbok - og jeg følte meg frisk og rask og hadde masse overskudd.
Nå orker jeg ikke tanken på formiddagstrening, og på ettermiddagen har jeg aldri tid. jeg utssetter å spise fordi jeg har så mye som skulle vært gjort, og resultatet blir "i farten måltider" med både sukker, hvitt mel og masse stivelse, som igjen gjør sitt for å gjøre kroppen tung og ubrukelig! :(
Ja - dere er vel mange som kjenner til denne dårlige sirkelen...

Så hva gjør man for å bryte mønsteret? Noen tips?
Jeg skal iallfall prøve - men ikke i dag!

5 kommentarer:

 1. Hihi...festlig det der ja! Akkuratt slik jeg følte meg på denne tiden ifjor...får man ikke sove om natten, over lengre tid, så er man jo kake hele dagen! MEN det tar slutt en gang, og da kommer energi og overskudd fort tilbake! ;-)

  SvarSlett
 2. Huff, sover hun dårlig om natten fremdeles? I dag har jeg prøvd Gerimax for første gang, og sitter nå og venter på effekten :-P Mitt elendige forsøk på å få litt mer energi, har vært så fryktelig mye sliten og trøtt i det siste, men det er jo strengt talt fordi jeg har vært/er syk.. Men nå er jeg luta lei, nå vil jeg gjøre noe uten å bli dævvsleten! Selv om jeg er i mot slike tilskudd til kroppen av "kunstig" slag .. Så SÅ lei er jeg altså, hehe.. Hvis det funker kan det være mitt tips til deg, siden jeg ikke drikker kaffe ;-)

  Lykke til iallefall, håper varmen når dere også snart, for DET hjelper!! Iallefall på denne frøkna!
  Klem ♥

  SvarSlett
 3. Hei :) Er ikke alltid så enkelt og få til alt, og vi er nå i en ny fase i livet... Det viktigste nå er ikke og begynne fordi du føler du må... Finn frem goboken, noe frisk frukt og en kopp te på kvelden og lad batteriene. Det du ikke får gjordt får du rett og slett ikke gjordt!!!!! MEN det kommer alltids en dag i morgen... Sitter selv og venter på å få vinteren ut av kroppen og bli sporty igjen. Så for og få best mulige dager starter jeg dagen med havregrøt (2min i mikro), eple, kanel og hakkede mandler... Og ha noe lett stående i kjøleskapet ;) Yougert, frukt, og salat som du lager på kvelden :) så blir det nok lettere :) Nå kommer sol og sommer og tid for og lade kropp og sinn :) Håper du får det bedre fremover og lykke til :) Synes du er flink jeg, er lov og bli sliten og lei innimellom... :) Klem

  SvarSlett
 4. Jeg må si meg HELT enig med min navnesøster ovenfor (og jeg forstår at du svarer meg, for det var nå forvekslende likt) ;) Men en klok dame er hun også. Så hør på henne. Leser at du har storprosjekt på gang. Kanskje like greit å vente? (hvis du har mulight..) Her i huset er det minimalt med krav til hva som skal gjennomføres og prøver jeg meg på noe så er det garantert at det ikke blir ferdig (eller at en liten sjef krever litt oppmerksomhet akkurat når jeg skal være superhusmoren som steller istand til besøk).

  Håper du får roligere og finere dager. For det fortjener du!

  SvarSlett
 5. Det går over, brått er energien tilbake og alt går seg til igjen.. :)

  Tillat deg å nye små gode stunder og la det som skulle vært gjort skli. Lag en god kopp te, les et blad og aller best - finn en lun krok og sett deg litt ut.. Lett å si, men ikke alltid s lett å f til..

  Klem til deg!

  Tove

  SvarSlett