mandag 10. januar 2011

Tankespinn om fremtidens hemmeligheter

Hmm, mon tro hvor tiden tar oss med...
Jeg befinner meg på kanten av mulighetenes stup, og jeg har vært her før.
Noen ganger har jeg kastet meg utfor, og jeg har landet både hardt og mykt. Men som regel, og altfor ofte, har jeg snudd, og gått en annen vei...

Jeg har veldig lyst å være målrettet, men slik er jeg bare ikke. Jeg er en typisk Baloo: "Ta livet som det faller seg", problemet er bare at jeg ikke er like flink til å "gi blaffen i bekymringer og strev", og frykten for å feile, er min største demon!

Jeg er veldig føre var. "Tenk hvis, tenk om", og jeg bruker ofte så lang til på å kvinne meg opp til ting, at sjansen som regel går meg forbi.
Kafka sa en gang: "Den sanne vei går over en line, som ikke er strukket i høyden, men bare så vidt over bakken. Den synes ment til å snuble i, snarere enn å gå på".
Hvem kjenner seg ikke igjen i det?!

Men gjør det noe å snuble litt, strebe litt, lete litt og feile litt?
Hmm - mon tro hvor tiden tar meg med...


-------------------------------------------------------------------------Lille Stinegull i fine smikka som hun fikk av tanta Pia, og godt plassert i vippestolen som vi alle er blitt veldig glad i :)

6 kommentarer:

 1. søte Stine i nydelig smikke i vippestolen sin:) hadde vippestol til våre vi også:) De satt som regel oppå bordet mens vi spiste:) Mest fredelig da:)
  Kjenner meg så godt igjen i deg, Karen:) Jeg har aldri tatt noen sjanser jeg heller, men nå, i en alder av 53 år, har jeg bestemt meg for å satse på ett helt annet yrke enn det jeg er utdannet til:) Bekymringer har jeg mange av, men har til en viss grad lært meg å ikke hoppe på alle tankevognene som drar forbi:)
  Gjør ingenting å snuble litt, strebe litt, feile litt:) Livet er her og nå:)

  Klemmer fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Hmmm..ikke så greit!:/ Er en pyse selv. Men lev og ta sjanser så du ikke angrer senere! Stor klem!

  SvarSlett
 3. Det er nok flere som burde ta litt flere sjanser..jeg selv inkludert.
  Men stort sett er jeg fornøyd med det meste.
  :)
  Man skal jo være lykkelig!

  Og, joda, bare hyggelig om du lar deg inspirere og lager et eget elsker-elsker ikke-innlegg.
  ;)

  SvarSlett
 4. Å ja... Bedre å bekymre seg først i tilfelle det ikke går bra. Slik er desverre jeg også. Jobber hart med å ikke ha det slik men lett er det ikke.
  Men du vesle mor har jo nettopp tatt en STOR sjense. Du har hoppet fra et høyt fjell og landet mykt .. I rollen som mor. En av livets store avgjørelser og du har bestått med glans.
  Glem ike det da ;)

  Stoor klem ;)

  SvarSlett
 5. aww, så søt ho er :)

  Du må være som du er:)

  SvarSlett