tirsdag 18. januar 2011

Pakke i posten - Igjen

Uff, ja - Hjemmetilværelsen er gunstig for netthandelstanden :)
I går fikk jeg pakke fra Ellos, med blandt annet en lekker mugge/vase, og to slike lysestaker som man kan bære med seg :) Disse skal få pynte opp i gangen, når den bare blir ferdigmalt!



I kveld, etter en deilig treningsøkt, har jeg bare kost meg med boller og tv.
Og en avslappet engel, som koser seg med suttekluten sin :)


5 kommentarer:

  1. Nååå, nydelige jenta de. Kjenne æi blir babysyk no asså:)
    Kjempefine ting du har kjøpt fra ellos. Glemme liksom av at de har ting der også. Huske vi brukte å bestille klær derfra før, når vi bodde i nordnorge:)
    ha en fin kveld

    SvarSlett
  2. Vakre gulljenta, koser seg med kluten sin :)
    Haha, elsker å bestille ting på nettet.. Men den nye Ellos katalogen måtte jeg bare kaste før jeg rakk å bestille noe som helst, skal kle om veggene på huset så må være litt flink med pengene fremover ;)
    Men det du hadde fått deg var nydelig! *Krysser fingrene for bilder av nymalt gang når den tid kommer*

    Og takk for supert taco tips for oss taco elskere! Nå hadde vi nachos til middag i dag, men neste gang lysten stiger på skal jeg jammen meg prøve en ny oppskrift! Gleder meg :)
    *Klem fra meg*

    SvarSlett
  3. så deilig å se ei avslappa lita tulle, hun vokser fort:) Ja handelsstanden skor seg godt på å ha netthandel her i huset også:) Rett som det er dukker det opp pakker i postkassa:) Har glemt at jeg bestilte noen ganger også jeg;)
    Fin mugge og kammerstaker:)

    Klem fra Trine:)

    SvarSlett
  4. Så nydelig hun er ;)

    He he ja men husk å nyt hver eneste av de dagene. Plutselig skal hun snart stå til komf... Gulp, sånn er det her. Veslebabyen min er snart 15....

    Koselig å bestille seg litt nytt da og spise boller. Nam ;)

    SvarSlett
  5. PS. Det har nettopp VIRKELIG slått meg at datteren min skal stå til komf snart og det var nesten et sjokk. Årene bare går og går.

    "Grøsser" ;)

    SvarSlett