onsdag 19. januar 2011

Hverdagsgleder og vond hals

I dag har jeg kjent på at halsen har snøret seg mer og mer sammen :( Mandlene vokser, ørene blir tette og nakken øm - og jeg vil IKKE bli syk!!!!
I tillegg har Stine vært krevende og sovet lite... Men i kveld tok snille mannen seg av bading, mating og legging, og jeg fikk deilig alenetid :)
Så jeg låste meg inne på badet, tente masse stearinlys, plugget på i-poden med deilig musikk, og sank ned i et varmt bad, med mandelolje :)

Nå drikker jeg deilig urtete med honning, og snart skal jeg krype under dynen, og forhåpentligvis bare våkne til EN ammeøkt!

I badekaret hørte jeg blandt annet på denne fine sangen som jeg vil dele med dere! Når jeg hører den, tenker jeg på min venn Ragne, fordi vi gjennom tidene har opplevd både våre egne, og hverandres tunge stunder...


7 kommentarer:

 1. det er herved vedtatt at du IKKE blir syk:) Tenker du våkna i morges og rett og slett bare er
  forkjøla(håper jeg har rett nå):)
  Deilig med litt egentid:) Husker selv da barna var babyer, noen ganger kjente jeg meg helt tom, følte det som om de sugde all energi ut av meg:) Spesielt i perioder med lite søvn, kan føles som om man blir gal:) Det er en periode som kan virke lang, men det går over:)

  Nydelig melodi og tekst:)

  Ha en fin dag uten sykdom:) Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Håper virkelig du fikk rett-her i huset er 2 av 4 små syke i dag :(
  God bedring uansett.
  :)

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Hørtes hærlig ut med litt aleina tid. Vi mødre treng helt klart dt nåen gang:) Og da e det ikke nåkka osm e bedre enn å synke ned i et varmt badekar og få deilig musikk strømmanes inn i øran:)
  E bare en snartur innom dæi i pausen på jobb:) Håpe dagen din e fin-. klæm fra mæi

  SvarSlett
 4. Åh.. Nydelig sang.
  Så deilig at du fikk deg litt alene tid ;) Fint gjort av mannen ;)

  Kos deg masse i dag ;)

  SvarSlett
 5. Å nei, å nei, ikke bli syk!! Men veldig deilig med alenetid kan jeg tenke meg! Aaahh, heldiggris som har badekar!!
  *SKAL vi ha i neste hus* Bare så jeg kan gjøre akkurat det samme som deg når jeg blir syk, eller hvis vi er skikkelig kalde etter å ha vært ute og lekt en kald vinterdag ;-)

  Hehe, vi sover der alle mann/fire! Beste jeg veit er å våkne opp sammen med alle tre guttene, det er noe jeg mer enn gjerne ofrer en god natts søvn for :-)
  Men han legger seg ikke der hver kveld også, men kommer som regel ned hver eneste natt. Det elsker jeg :-)
  Ha en fin dag kjære deg! Og GOD BEDRING!!
  *Klem*

  SvarSlett
 6. Jeg stemmer i; DU blir IKKE syk ;-)

  Hørtes deilig ut med alenetid. Trenger det inni mellom.

  Ønsker den en frisk dag!

  Carina

  SvarSlett
 7. håper at det ikke ble noe av sykdommen, høres ikke noe godt ut, bra du ha en mann som virkelig stiller opp, høres deilig ut med alene tid, vi trenger det. ønsker deg en fin fin start på uka. klem Monica

  SvarSlett