onsdag 15. desember 2010

Og så kom nissen

Først og fremst... Tusen takk for all den positive responsen på det forrige innlegget :) Det gjorde vedig godt!

------------------------------------------------------------------------

Det fine med å bo borte fra hjembyen er at man fra tid til annen får brev, pakker og små oppmuntrende ting i postkassen - og når man i år skal feire jul her i Lofoten, ja da kommer postmann-julenissen på døren med alt mulig morro :)Fine kort til å henge i vinduet, julegaver og førjulsgaver, snoperier og god te :)Ingenting varmer i vinterkulden som kort med fine ord, sanselige gaver og, nytt av året, gaver til lille Stine :) Gleder meg nesten mer til å åpne gavene hennes, enn mine egne i år :)

Ellers tar jeg julen med knusende ro i år... Gavene er jeg ferdig med og fikk avgårde alt som skulle sendes i dag. Pinnekjøtt og ribbe er på plass, jeg skal lage noen snoperier, og dele ut gaver og oppmerksomheter til de få, men gode menneskene jeg kjenner her oppe, og mannen har sørget for at han har fri julaften - Hva mer kan man ønske seg da :)


God Jul ...

3 kommentarer:

 1. Utrolig deilig å ha alt unnagjort altså, kan man nyte julen med senkede skuldre :-)
  Flink og effektiv du har vært!
  Håper dere koser dere sammen i julen, og det var enda godt å høre at din kjære hadde fått fri!
  Hehe, og jeg skjønner så godt hva du mener med gaver til de små, sånn har jeg vært siden jeg blei sammen med Kim og vi skulle åpne både bursdags- og julegaver til Leon, og nå har vi TO stykker å åpne til!! Bryr meg nesten (les; nesten) ikke om mine egne :-) Er rart med det..
  kos deg videre min gode venn, klem fra meg :-)

  SvarSlett
 2. Så deilig å være ferdig og bare kunne kose seg de siste dagene- nyt det! ... mens de fleste andre av oss stresser svettende rundt med hjertet i halsen;-)

  Fortsatt fin torsdag!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 3. Koselig å få så mye fint når man skal feire for seg selv:)
  Jeg skal sende over en liten julehilsen til deg imorgen! Håper den kommer frem selv om jeg ble en dag for sen:)
  Stor klem!!

  SvarSlett