mandag 15. november 2010

Ny dag - og på'an igjen

Slik ser stort sett hverdagen ut for tiden... Det er nærkontakt, pupp, bleieskift, nærkontakt, hyling, nærkontakt og litt mer hyling... Og en gang i blant glimter hun til med go'humøret og prater og ser med stoooooore øyne - vel og merke, så lenge hun har nærkontakt... Og enda en gang i blant hender det at hun sovner - igjen - vel og merke, så lenge hun har nærkontakt... *phu*Det som er litt festlig da (synes jeg), er at mine største gledesøyeblikk iløpet av dagen, er hver gang hun raper, fiser eller gulper! Da jubler mor, for det betyr at hun kankje ikke kommer til å ha så veldig vondt i magen - og kanskje,,, Kanskje kan hun klare å få sove lenge nok (alene)? til at jeg kan gå på do, eller få meg en matbit...

Jepp - det er sant som de sier, livet blir snudd på hodet - men av en eller annen merkelig grunn, ville du heller ikke vært foruten...

8 kommentarer:

 1. tenkte faktisk på deg og dine idag:) Alt er som det skal ser jeg:) Utfordrende periode dette, før man kommer i gjenge:) Fint at du rekker å spise og å gå på do mellom slagene;) Men som du sier, ville ikke ha vært det foruten:) Det er de meget nære, basale ting som betyr noe:)
  Varme tanker til deg:)

  Mandagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Herlig innlegg! Det rare er at etterpå husker du bare kosen :) Men - joda, det kommer tilbake og jeg nikker gjenkjennende mens jeg smilende leser!

  NYT og KOS DEG med den lille :)
  Godt med et lite livstegn fra dere - og så skjønn som hun er :) Sukk...

  Ønsker deg gode dager!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Puh! Håper du får mye god hjelp fra pappaen :) Og at dere og får tid til litt kos og nærkontakt :)

  SvarSlett
 4. Så vakkert ♥ Hørtes ut som det var litt slitsomt for dere, men regner med dere koser livet av dere også :-)
  Synes det var ganske søtt at ho bare ville ha dere tett inntil seg, men det er kanskje litt upraktisk og funksjonshemmende for dere..?
  Ho er iallefall utrooolig vakker, en perfekt liten prinsesse ♥ Og DET fine navnet!! hvem kom på det? :-)
  Misunner deg ihvertfall ut av en annen verden.. Jeg bli gravid igjen NÅ!! Misunner den nyfødt-tiden din, du er heldig! :-)
  Sender deg bare gode ønsker og tanker, stor klem ♥

  SvarSlett
 5. Hei på dæi!
  Ja den første tia kan være travel, men du og du så koselig det også e. Og for ei nydelig frøken du har! Kos dåkker masse.

  SvarSlett
 6. "Ler" Så hærlig, men jeg husker hvordan det var. Er det ikke både utrolig deilig og slitsomt på en og samme tid?? Ikke glem å skvise inn litt kjæreste tid i de små rolige øyeblikkene ;)
  Åh sukk, duften av spedbarn.... ;)
  Stoor klem ;)

  SvarSlett
 7. Hvordan går det med deg mamma? Fortsatt babyblues..?
  Tenker på deg, håper lykkerusen kommer over deg snart, og at du ikke er alt for sliten ♥

  En sein dåp gjør da ingenting, det er ingen som sier at de MÅ døpe seg når de er 3 mnd? Er bare vanlig å gjøre det før de er 18 år, så sånn sett er dere tidlig ute ;-)

  SvarSlett
 8. Kolikk? Eller bare veldig veldig glad i mamsen ;-) Er det kolikk, så går det heldigvis over. Her hadde vi det i seks mnd. (to mnd prematur) og trodde jeg skulle gå på veggen. Håper du får litt avlastning ;-)

  ... jeg har forresten en GIVE AWAY, som kanskje kan være av interesse? Trekkes i morgen ;-) Sjekk: http://www.lekenhverdag.com/2010/11/give-away.html

  Ønsker deg en super helg!

  SvarSlett