søndag 28. november 2010

1. Advent (allerede)

Ja tiden flyr... Jeg synes ikke det er lenge siden det det var jul, vi var i Bergen, kom hjem til frosset vann og kloakk - og vi snakket om at til neste jul - kanskje vi hadde en liten baby da :)
Og nå er vi her - og det blir jammen meg jul i år også!

Litt vasking og rydding ble det jo også tid til i helgen, og til uken, når mannen er hjemme på både ettermiddag og kveld *Jippiiiii* Har jeg store forhåpninger om å få bakt en julemann eller to ;)

Ha en fortreffelig søndag!

3 kommentarer:

 1. Koselig!! Og tenk at nå har dere baby! Så heldig att!!!!!♥ Fin 1 søndag i advent til dere alle 3:)

  Hva ønsker du deg til jul snuppa? Tenkte å sende over en liten velgjørende julegave til (den kanskje slitne) mor!:)

  SvarSlett
 2. Så rart å tenke på at dere snakket om det - nå har dere jo prinsessa deres hos dere!!
  Juleforberedelser er det koseligste som finnes, synes jeg iallefall :-)
  Skal dere feire jul hjemme i år eller?

  Ang det å rekke ting - man kommer inn i rutiner etterhvert, det lager du og jenta deres sammen :-)
  I begynnelsen la ikke Isak seg før 24 - 01 tiden på kvelden, men så fort han ikke trengte å spise hver 3. time, la vi han etter siste måltidet hans på dagen som er mellom 18-19 tiden. Og da sover han enten hele natten eller våkner i 04 tiden, nå i det siste har han begynt å våkne kl 06. Det forandrer seg hele tiden, men etter hvert som dere blir bedre kjent med hverandre, og hun kanskje klarer å sove mer alene, så blir det så mye bedre for dere alle :-)
  I begynnelsen gråt Isak veldig lenge når vi prøvde å innføre det at han skulle sovne i sin egen seng, men det tok ikke lang tid før han skjønte poenget, og nå sovner han med én gang, og sover som en stein :-)
  Han kan heller sove sammen med oss fra måltidet om natten, men er ofte jeg legger han tilbake etter han har spist ferdig, kun for at han skal venne seg til det. Og det har heldigvis gått kjempebra :-)
  Hvordan går det med dere ellers, er hun fortsatt like avhengig av dere?
  Klem

  SvarSlett
 3. For et herlig lite nurk:) Savner babytiden når jeg ser slike bilder ja! Utrolig at det allerede snart er desember, og at første advent allerede har vært:) Tiden flyr så utrolig fort. Bergensvinter hørtes herlig ut - ta det fra en bergenser=P

  Ha en super mandagskveld!
  Klem

  SvarSlett