tirsdag 19. oktober 2010

Vinter

Ja - slik ser det altså ut hos oss i dag... Og selv om det kanskje er pittelitt tidlig enda, er det jo ingen tvil om at det er uendelig vakkert når Lofoten dekkes av snø og blått lys :)Jeg var en liten tur ute sammen med mannen og heiet igang Pelle-Traktor for vinteren, og nå maler han som en løve... Pelle altså... ikke mannen :) hihi....

Men siden det var rimelig kaldt, og jeg jo hverken har vinterklær eller vintersko som passer på kroppen lenger, kom jeg meg passe raskt inn igjen, og nyter istedefor en kopp varm ricola-te :)
5 kommentarer:

 1. vakkert med snø.... Kjenner jeg gleder meg til vinteren nå.... Var på hytta i helga, den ligger 600m over havet, der var det også snø. Herlig å sitte inne med varme i vedovnen og tente stearinlys:)
  Kos deg med Ricolate:)
  Snart skal du føde, det blir stas:)

  Tirsdagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 2. Ojsann -det var skikkelig hvitt!
  Nydelig, men ikke helt klar for vinter vel?

  Kos deg masse inne i varmen :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på dæi!
  Så koselige bilder fra en helt nydelig Lofoten. kor i lofoten bor du?
  Kjenne at æi e litt glad for at vi ikke har fått snø her nede enna. E vel derfor æi trives bedre her nede i sør enn oppe i nord.
  Håpe du kose dæi masse.
  klæm fra mæi

  SvarSlett
 4. Karen!!
  Har tenkt masse på kommentaren din vedr fotball..,jeg jobber jo med barn og ser dessverre at de som ikke spiller fotball oftere strever i friminutt og i det sosiale spillet. Dette er selvsagt satt på spissen..selvsgat er det ikke sånn at ikke fotball=venneløs, men jeg ville nok ikke vært lei meg om din lille blir glad i fotball, alltid venner å være sammen med og alltid noe å drive med!! Dessuten veldig hyggelig og sosialt for oss foreldre,vi blir så kjent mens vis er på kanper!!
  klem♥

  SvarSlett