lørdag 9. oktober 2010

Redebygging

Jepp - det er nok å ta av når man venter en ny verdensborger, og noen vil vel si at det ikke er helt nødvendig alt sammen, men det føles godt - og det er det viktigste for meg.

I dag har mannen grunnet tak og vegger i gangen, og endelig blir det lyst og pent, fremfor en trefarget byggeplass - Og jeg gleder meg STORT til å innrede den, med mine nymalte møbler og ideer :)

Jeg har tatt for meg stuen i dag :) Jeg har vasket gulv, lister, vinduer, krinkler og kroker. Ommøblert, byttet duker, pyntet og kooooooooost meg!!!


Her har kosekroken blitt klar for levering av ammestolen min :)


Spisebordet har jeg snudd, slik at det nå står ut fra vinduet, istede for langs vinduet.


Og den gamle sjenken, som før stod der kosekroken min skal komme, har fått ny plass ved sofakroken... Hvor den forsåvidt tok seg mye bedre ut :)

*klapper seg selv på skulderen*

Nå blir det tv, middag og snoperier - med beina høyt hevet...

Goooood helg!

4 kommentarer:

 1. Så koselig med hyggelig kommentar fra deg da! Ønsker deg en flott helg. :D

  Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Så fint det ble!!!:D Nå er det jammen ikke lenge igjen;)

  SvarSlett
 3. Så glad jeg blir når jeg leser dette!! Høres ut som du har masse energi og er fornøyd om dagen, og det burde du virkelig være etter jobben du/dere har gjort! Så fint dere har det hos dere!! Og de forandringene gjorde seg virkelig, du har et godt øye for slike ting :-)

  Det viktigste er at du føler deg tilfreds med alt dere gjør, at du føler deg klar for den nye som skal komme.
  Når jeg blei innlagt på sykehuset ville jeg ikke bli satt i gang, for jeg så for meg plenen som ikke var nyklipt, litt klesvask som ikke var tatt, osv. Jeg ville at ALT skulle være i den skjønneste orden! Måtte ordne med NAV mens jeg var på sykehuset osv, heldigvis ordnet Kim alt for meg hjemme. Kanskje ikke så rart blodtrykket var så høyt..? Hehe..
  Men sånn er noen iallefall, vi liker å ha ting klart :-) Så jeg skjønner deg godt!

  Off ja, så tidlig.. Synes det er litt i det tidligste laget selv, men vi skal feste med den gjengen jeg har snakket om noen ganger, og det er så vanskelig å finne tid som passer for alle. Det var den eneste helgen som passet før jul, så da heiv vi oss med og sa det var greit! Guri, dette blir spennende.. Knyter seg i magen når jeg ser for meg at vi kjører ut av gården til ho svigermor etter vi har levert minsten, men en gang må jo være den første.. Skal bli veeeeldig deilig å hente han på søndag igjen iallefall! Har på følelsen det kommer til å bli veldig tidlig ;-)
  Ha en fortsatt fin helg, her stråler solen!
  Herlig! :-D

  SvarSlett
 4. Så utrolig koselig dere har det :)

  SvarSlett