lørdag 18. september 2010

Mineraler

Jah, har man først prøvd det, er det ingen vei tilbake :)
Litt dyrere enn mye annet er det jo, men så absolutt verdt det. Etter min første boks med ID foundation, har jeg ikke bare oppnådd bedre resultater, men også en friskere, sunnere annsiktshud...

Denne gangen kjøpte jeg også mineraler fra merket Everyday Minerals. Dette er et rimeligere merke, litt mindre i esken, men jøsses så fantastisk!!!


Basen er om mulig, enda lettere enn ID'en og ser forfriskende naturlig ut.


Jeg kjøpte også en rouge... Den hadde frisk fin farge, men var veldig drøy, så bare pittelitt på kosten er å anbefale :)


Produktene har jeg kjøpt på Cover Brands Og de har MYE fristende!!! :)
Sikkert bestillingsopplegg og rask levering...

8 kommentarer:

 1. Takk for tips, har brukt opp id.og kanskje prøve noe nytt..??
  Klem

  SvarSlett
 2. Så utrolig bra at du har prøvd everyday minerals:) Også selger de det på Coverbrands? Det visste jeg ikke:) Skal bestille derifra neste gang da, hvis det er billigere:))
  Hils dine menn du også:))

  SvarSlett
 3. Takk for tipset
  Jeg er også veldig fornøyd med ID
  Klem

  SvarSlett
 4. sv: Den grønne guffa er hvetegress som skal være så fryktelig sunt! F.eks drikker Christine Koth det for å ikke få ME...
  Les mer her..http://www.urtesenteret.no/index.php?categoryID=390
  Men smaker det godt? NEI:( Men jeg må da få det ned?? Grøss. Det er jo så sunt....

  Snop er livet til tider;) Men siden jeg ble medlem på vektklubben.no og taster inn alt jeg spiser blir hver sjokoladerute verdifull..Møkk.

  SvarSlett
 5. Fin blogg du har:-)
  Og lykke til med den lille! Jeg venter også en liten, men du er en del nærmere fødsel enn meg ser jeg:-) Gled deg- det er fantastisk å være mor!

  SvarSlett
 6. Takk for gode tips, dette skal testes ut! Hver gang jeg kjøper sminke, prøver jeg noe nytt til jeg finner det jeg ELSKER og bare MÅ ha. Kanskje dette blir det? :-)

  SvarSlett
 7. Billig og bra er alltid supert!!
  Jeg er litt sløv på sminkefronten, bare marscare, vippetang og solpuddre hos meg :)

  Ha en super duper dag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Åh, er det ikke deilig å klage?! Klag så mye du klarer, for jeg vil mer enn gjerne høre på! Gjerne legg på litt også, noen ganger er det det som skal til, slippe ut luften litt :-)

  Off, når jeg leste det om hundene kjente jeg det litt inni meg også.. Det var en
  fryktelig upraktisk tjeneste (?) å ta på seg nå, men han veit jo kanskje ikke hva du føler om det, når du er så "snill" som sparer han for negative ord og dårlig stemning.
  Men det er viktig å fortelle han hvordan du har det, og du vet - er det en periode i livet hvor du virkelig har rett til å syte og få oppmerksomhet/sympati, så er det nå! Og ikke spar på det, du trenger det!
  Jeg veit du har hørt det mange ganger, men det er sant, du må ta vare på deg sjøl! Det nærmer seg slutten, det blir bare tyngre og tyngre, du er ikke i toppform, og trenger den energien du kan få!
  Er det ingen mulighet for at noen andre kan ha de bikkjene? Vasking er det siste som står på prioriteringslisten nå, støvsuging bør du spare bekkenet ditt for også..

  Men ta det med ro, humøret ditt kommer tilbake, ganger tusen!!

  SvarSlett