onsdag 22. september 2010

Bakedag...

Her i heimen bakes det mye! På de to årene vi har bodd her, kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger vi har kjøpt brød...
Hjemmebakt smaker for det første mye bedre, og i tillegg fyller det sjelen med ro, og huset med fantastiske dufter...Så i dag ble det tre brød, fylt med ost og basilikum.Og siden mannen er blitt syk, slengte jeg på en ladning med kanelsnurrer også.

Så nå blir det kosekveld, med boller og kakao - og en fin film :)

7 kommentarer:

 1. Å du er flink!! Eg kan telle på ein hand kor mange ganga eg har baka brød, hehe☺
  Er ikkje, og blir nok aldri den typen husmor! Men fekk meg kitchen aid til bursdagen min so litt flinkare har eg eit håp om å bli☺

  God bedring til mannen
  og
  nyt kvelden☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Så flink du er da. :) Deilige bakverk! -Hulda, Husfruas Memoarer-

  SvarSlett
 3. *Vann i munn*
  Slike ting gleder jeg meg utrolig mye til å få bedre tid til, det er jo både superkoselig og kjempegodt! :-)
  Vet du, stellesituasjon kommer til å gå så fint! Det får du opplæring i på sykehuset, og så fort den lille kommer i armene dine kommer det til å bli så naturlig for deg :-)
  De viser deg både bleieskift, klesskift, og bading - da lærer du hvilken temp vannet skal ha, hvordan du skal holde, hva du skal ha i vannet, hvordan du skal tørke, osv. Og hvis du lurer på noe, så er det millionvis av folk du kan spørre! Helsestasjon, venninner, familie, sykehus, meg (hihi), osv.. Don't worry :-)
  Det eneste du gjør etter ho har bada, da løfter du ho ut av badekaret (du holder med venstre og vasker med høyre, så da er høyrearmen din fri uansett, hvis du er høyrehendt da), så da holder du ho med venstre og lukker lokket med høyre. verre enn det er det ikke :-)
  Bare hold ho godt, for ho er veldig glatt etter babyoljen som du har i vannet. Men det er nok ikke mulig å miste barnet sitt, det er nok en av de tingene vi har morsinstinkt til :-)
  Du kommer til å bli en suveren mor, det kjenner jeg på meg!!

  SvarSlett
 4. Tross det lange svaret du fikk, så glemte jeg å svare på det eneste spørsmålet du stilte da, hehe..
  (Kom på en ting til ang bading - du kan jo bade ho på kvelden, så din kjære kan bistå med igjen-lukking-av-lokk, hvis du vil holde ho med begge armer for å være sikker..)

  Men, vi bruker våtservietter. Blei anbefalt på sykehuset å vaske med kluter og vann for å skåne huden, og det begynte vi med når vi kom hjem, men babyer som får morsmelk bæsjer HELE tiden, så det blir mange kluter på vask og bare jobb spør du meg.. Så vi prøvde med våtservietter, og det hadde huden hans ikke noe problem med i det hele tatt, vi bare kjøper de som er mest vennlige mot hud, ikke noe first price greier som er fulle av parfyme og altfor sterke mot huden..
  Men alle er forskjellige, noen babyer tåler ikke bleier engang, så det er slike ting du finner ut.
  Så konklusjon:
  * kluter og vann - skånsomt mot rumpa
  * våtservietter - mye mindre jobb og praktisk

  SvarSlett
 5. Nydeleg! Mmm..kjenne den gode lukta heilt hit;)
  Og så godt det høyrtes ut med urter og ost i:) Nam!:)
  Tusen takk for gode ord frå deg:)
  Ønsker deg ei strålande fredag!
  Klem:)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Takk for hyggelige ord på bloggen min, gøy å komme i kontakt med folk fra andre deler av landet!:)
  Så flink du er til å bake! Og for en utrolig koselig blogg du har! Lykke til med resten av svangerskapet, så spennende!
  klem fra Lotte

  SvarSlett
 7. sv: Vi var på auditionen her trondheim når hun sang, og det var SÅÅÅ bra! Så skuffa deluxe;) Artig med nytt på nytt også da;)

  SvarSlett